Korak ispred!

AMER OTVORENO O SUROVOJ ESTRADNOJ SCENI! Ljubomora i zavist gospodare estradnim nebom među pjevačima! Moraš da ,,UMREŠ” da bi te mediji i kolege podržali!

I danas mnogi nisu zadržali suze i jecaje zbog ogromnog gubitka odlaska legendarnog pjevača. Džej Ramadanovski bio je pjevač kojeg niste mogli da ne volite. U njegovom društvu vladala je samo pozitivna energija, komentari su između ostalog njegovih brojnih kolega i fanova na društvenim platformama.

Međutim žalosno je i to da se mediji sjete nekoga tek kad umre! Kad umreš tad si najbolji svima, na svom fejsbuuk profilu napisao je i pomalo poslao oštru poruku između ostalih i estradni menadžer Amer Hodžić.

Dzej nije mogao poslednjih godina da pjeva i to svi znaju! Da su ga svi voljeli jesu, jednostavno drag covjek, emotivac kao i Sinan Sakic ❤ Kako danas kolege sa estrade brinu i pomazu jedni druge u svim segmentima tako su i Dzeju pomogli dok je bio ziv…Tj ostavljen od svih…Kad umres tad si najbolji, a do tad ne čuju se s “personom živom” (prijateljem umrlim), na viber (bespl razgovor) po 3 godine i vise…Tako ce biti i sa drugima koji su na redu u nabesko carstvo…Estrada!

Koliko će vas zaista da podijeli Amerovo mišljenje ili negira ostaje da vidimo…

Izvor: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *