Korak ispred!

ALEKS SU PUKLI SILIKONI, MOŽE DA UMRE OD SEPSE: Dejan Dragojević uplašen za život vjerenice

Naime, njen dečko i pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević otkrio je da Aleks, koja je bez njega ušla u šestu sezonu najpopularnijeg rijalitija, mora hitno pod nož jer su joj napukli silikoni u grudima.

Kako Dragojević rekao, Nikolićka je već izlazila iz Bijele kuće i bila kod ljekara, koji joj je odmah zakazao operaciju, ali Dejan je, kaže, i pored toga, zabrinut za njeno stanje jer ta vrsta hirurške intervencije lako može da se iskomplikuje, pa čak joj i ugrozi život.

-Bojim se da ne umre od sepse, to su ozbiljne stvari i vrlo lako može sve da se zakomplikuje, u haosu sam baš zbog toga – rekao je Dejan.

-Bole je grudi užasno, pucaju joj silikoni, to nije nimalo naivno, ali ljekari su valjda najbolje procijenili šta i kako treba da se radi i uskoro će da je operišu. Već su je vodili na pregled i zakazali operaciju za nekoliko dana, ali se plašim za nju jer ona jedva izdržava te bolove. Dali su joj lijekove da prebrodi ovih nekoliko dana do te intervencije, nadam se da će sve proći kako treba, ali ne mogu da ne brinem. Lakše bi mi bilo da sam s njom tamo, ali svakako ću biti uz nju kad je hospitalizuju i poslije, dok bude trajao postoperativni oporavak.

Za Aleksandru je zabrinuta i Dejanova majka Biljana Dragojević, koja s bivšom snahom Dalilom Dragojević nije imala nikakav odnos, dok je Aleks zavoljela odmah na prvu loptu.

Ona je, čim su vidjeli da s Nikolićkom nešto nije u redu, na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj sjedi na krevetu i plače, te poručila:

-Neke stvari nisu igra, mislim da treba reagovati što prije jer je u pitanju zdravlje, a od toga ništa nije važnije!

U komentarima se povela polemika oko toga šta se dešava sa zadrugarkom, pa su fanovi iznosili različita mišljenja:

– “Pukao joj silikon, ima bolove ruku, ne može da ih podigne”, “Nije nimalo naivno, djevojka ima ogromne bolove”.

Inače, kako stručnjaci tvrde, silikon može da pukne uslijed fizičkog oštećenja, kao, recimo, uslijed udarca ili pretjeranog pristiskanja grudi, ali se u rjeđim slučajevima dešava da pukne i sam od sebe.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *