Korak ispred!

Ako vaš partner ima ove osobine nemojte ga izgubiti

Emocionalno zreli i odgovorni muškarci i žene ponašaju se odgovorno i u ljubavnoj vezi. Ako želite pronaći srodnu dušu, trebali biste početi tražiti neke ključne osobine u partneru.

Provjerite ima li vaš momak neku od ovih kvaliteta jer one opisuju idealnog muškarca s kojim ćete se super slagati.

ISKRENO VAS VOLI

On vas voli u potpunosti, sa svim manama i vrlinama. Voli kako izgledate bez šminke, voli kada se druži s vama i voli sve što ima veze s vama. On zna da vi kasnite i voli to, zna koju hranu volite i koje filmove volite gledati. On vas pozorno sluša i sve stvari pamti.

MOŽETE BITI SAMI S NJIM

Vi uživate provoditi vrijeme s njim jer vam s njim nikada nije dosadno. Bez obzira koliko vremena provodite zajedno, uvijek želite još.

ON VAS STAVLJA NA PRVO MJESTO

Vi ste najvažnija osoba u njegovom životu. Ako njegovi prijatelji žele organizirati vikend samo za muškarce, on će im reći ne jer je isplanirao vikend s vama.

ON JE ISKRENO SRETAN

Sretna osoba nije samo zdrava osoba, već i neko ko je optimističan i ispunjen. Ko ne bi volio život s takvim čovjekom?

ON JE JEDINI O KOJEM MAŠTATE

Možda ti se sviđaju lijepe plave oči, široka ramena ili isklesane ruke, ali vašem partneru ne treba ništa od toga sve dok je on onaj s kojim želite biti.

LJUBAZAN JE PREMA SVIMA

Nije dobar i drag na vaš najbolji dan, nego i na vaš najgori. Isto vrijedi i za konobara koji je donio pogrešno predjelo – ako je ljubazan prema svima i zna da se pogreške mogu dogoditi, imate kraj sebe čovjeka koji širi dobrotu i pozitivnost gdje god da ide.

(Cazin.net)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *