Korak ispred!

Ajša Kapetanović sita naslova da “puca od silikona”

Ajša Kapetanović, mlada pjevačica, novopečena majka i nekadašnja finalistkinja “Zvezda Granda”, nedavno se ponovo našla u žiži interesovanja, ali ne zbog raskošnog talenta i lijepih stvari koje joj se dešavaju u životu, već zbog navodne transformacije i tvrdinji pojedinih medija da se izoperisala i da sve više podsjeća na današenje starlete.

Iako je jedno vrijeme pokušavala da demantuje ove navode putem društvenih mreža, Ajša je sada zprogovorila o paklu kroz koji prolazi i istakla da je zgrožena i povrijeđena ovim novinskim natpisima, te će tužiti sve one koji na ovaj način pokušavaju da joj napakoste i prikažu u potpuno drugačijem svijetlu.

– Već duže vrijeme, malo po pomalo i na nekom novom portalu izađe kako sam izoperisana i da “pucam od silikona”. Isprva sam demantovala na društvenim mrežama, pa sam jedno vrijeme pustila jer je počelo da me zamara pravdanje.  Sada sam pri mišljenju da se to treba zaustaviti, jer me konstantno predstavljaju u pogrešnom svijetlu. Nažalost jedini način da se tome stane u kraj je tužba, što mi iskreno nije bio cilj jer ne volim nikakav oblik konflikta. Vrijeđaju me naslovi kao što je ovaj posljednji da pucam od silikona i slično. Sulude su mi takve tvrdnje bez ikakvog dokaza. Smeta mi jer me stavljaju u isti koš sa starletama i samim time mijenjaju mišljenje narodu koji me prvenstveno volio zbog mog glasa i karaktera koji se nije promjenio. Spomenula sam ovo za starlete jer u tekstu piše kako izgledam kao današnje starlete. Da se razumijemom, nemam apsolutno ništa protiv estetskih operacija, niti mislim da je ijedna žena bila slavna ili ne, primorana da govori o potpuno privatnoj stvari, ali ja sam neko ko ne podnosi laži, pogotovo zlonamjerne- rekla je.

Prije osam mjeseci ostvarila se u ulozi majke, zbog čega je novinski natpisi o transformaciji i navodnim silikonima još više pogađaju. Srećom, maleni Kan i njen suprug Adi Dogić velika su joj podrška i snaga da istraje i da se ne nervira zbog laži koje se mesecima unazad plasiraju.

Pjevačica ističe da se u potpunosti posvetila porodičnom životu koji je nastavila u Njemačkoj, a uskoro je očekuje i veliki povratak na scenu.

– Već sam navikla na ulogu majke, našli smo svoj ritam i uživamo u zajedničkim trenucima. Za sad smo u Njemačkoj, gdje se konačno smiruje i situacija sa kovidom, pa počinjem i sa nastupima. Već sam počela i da pravim planove za povratak na scenu i u potražnji sam za dobrom pjesmom, nadam se da ću do proljeća naći pravu. Za sad tražim brži narodnjak, pa ćemo vidjeti, jako se radujem – završava Ajša.

(Express/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *