Korak ispred!

Aca Lukas šokirao javnost: Majke su slale ćerke kod mene kasno u noć nadajući se da ću ih ja proslaviti!

Aca Lukas bio je gost kod Ognjena Amidžića, a tom prilikom se osvrnuo na priču koja potresa javnu scenu poslednjih dana.

Lukas je progovorio o slučaju Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića i istakao da se problem traži na pogrešnoj strani.

– Zašto se sad to kao dešava u glumačkom svetu. Glumački svet nije predodređen. I ja sam sa mlađim djevojkama bio. Nije moralno da svoj status koristiš na bilo koji način da bi pridobio djevojku, to nije moralno, ali nije zakonski kažnjivo. Ja to osuđujem. Problem se traži na pogrešnoj strani. Više puta su majke dovodile meni ćerke, htijele da daju telefone, da dolaze kod mene kući. Masa naših ljudi misli ako djete postane pjevač da su riješili probleme, spremni su na sve i na svaku žrtvu da djete uspe. Kako možeš da pomisliš da djete ode kod matorog kretena kao što sam ja. To je najnemoralniji čovjek, ali nije zabranjeno – rekao je Lukas u emisiji “Amidži Šou” i dodao:

KADA SAM BIO NA ODVIKAVANJU U ŠVAJCARSKOJ, JEDINO JE DŽEJ DOŠAO DA ME  POSETI Lukas se

– Lečića poznajem kao najboljeg glumca, imali smo neke razgovore. Ovako nacrniti nekoga bez prijave policije, nije u redu. Ja sam imao takve situacije, možda bih i ja na*ebao. Meni je to van pameti. Ja pričam oštro.

Izvor: Republika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *