Korak ispred!

Zorica Marković optužila Sandru ja de prostitutka, nastao haos

Zorica Marković pričala je o dešavanjima u Bjeloj kući dok se nije umješala Sandra Bakša.

Njih dvije su ušle u veliki sukob, gdje su neke stvari isplivale na vidjelo.

– Ja ću kratko, priča za Anitu i Bakšu mi je limunada. Ne bi se mnogo bavila time, jasno je sve kao dan. Obe su mi bile drage, ne mogu ovdje nikoga da vaspitavam. Ona je za stolom izgovorila nešto što nije bilo. Sa Anitom sam pričala o Marku najviše. Zvezdan i ja smo se zezali za druge osobe, Aleksandra postojala nije. Bakša nema veze sa njih dvoje. Maja je njih spomenula u nekom kontekstu, još prije mesec dana. Sa Bakšom sam o nekim drugim temama pričala. Moja i njena tema nisu bili zadrugari. Njoj se učinilo da ju je Miljan zagrlio, pa se žalila što si nekad drzak – rekla je Zorica.

– Kada me je gledala na drugi način, pošto je mislila da sam zaljubljen, ja sam se distancirao. Garantujem da nije prijatelj mojih prijatelja, ja nisam bio drzak prema njoj nikad – dodao je Miljan.

– Mene ne zanima taj dio priče. Ona nije nikog ogovarala, niti prenosila meni nešto. Osim toga za tebe, jer se nisi tako ponašao prema drugim djevojkama. Zato sam ćutala, nije bilo razloga da se priča o tome – kazala je Zorica.

– Anita je rekla da sam ja njoj rekla nešto za Zvezdana i Aleksandru. Anita je samo dodala neke stvari, pred Zolom je rekla istinu, za crnim stolom dodala – rekla je Zorica.

– Meni su stvari došle u glavu kada sam legla – dodala je Bakša.

– Ona je u strahu, jer neko njen ima javnu kuću, da se Maja je*ala u Budvi. Priča o tome, jer nema nikakvu priču. Ova klinka sa polupanim mozgom sam nasukana. Ona nije ništa ogovarala, sem za tebe Miljane. A sve drugo okreće i dodaje još – rekla je Zorica.

– Ne može da mi nametne nešto, sve iz nemoći radiš, sikter – dodala je Bakša.

– Sad ću ti reći da si jedna mala kur*ica, znam ko te je je*ao. Bila sam fina do sada, ali sad ću za tebe pričam kako jeste. Sve za imena i prezimena. Rekla si da su Anita i Maja ku*ve. Ona bi zavadila dva oka u glavi. Napolju je je*eš za pare. Preko mene neće zavrteti priču – rekla je Zorica.

(Lajk.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *