Korak ispred!

ŽIVJET ĆE VJEČNO: Reper Vuk Mob istetovirao lik legendarnog Džeja

Danima je jedna od glavnih tema u medijima film o Džejevom životu, o legendi narodne muzike koja je ostavila veliki pečat na publiku, ali i na kolege koje i danas sa poštovanjem govore o njemu.

Iako ne preferira narodnjake, jedan od onih koji je izuzetno volio Ramadanovskog je reper Vuk Mob koji je nakon pjevačeve smrti istetovirao Džejev lik.

Reper je kolegin hit istetovirao na butini i to uz stihove „Vjetrovi me lome, ja tjeram po svome“, a nedavno je u ekskluzivnom intervjuu za Grand ispričao zbog čega se odlučio na ovaj potez.

  • Imam istetoviran Džejev lik, njega sam mnogo volio i bio mi je izuzetno drag. To je možda jedini pjevač sa naše estrade koga sam volio kao da mi je rođeni, a da me pitaš zašto ne znam. Volio sam njegovu muziku i moj pokojni otac je također volio njegovu muziku tako da mislim da je to nekako sve vezano jedno s drugim- objasnio je reper za Grand.

Podsjetimo, Džejeva smrt je veoma dotukla repera Vuka Moba koji se tada potresnim riječima oprostio do legende.

–Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ. Kako pjesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvijek biti uz mene. Vrijeme sve briše, a ti ćeš živjeti vječno legendo- poručio je reper.

Podsjetimo, koliko su reper i folker bili dobri prijatelji pokazuje i to što se Džej svojevremeno u Vukovom spotu. 

(Express / Grand.nova.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *