Korak ispred!

Zera i Darko Lazić „ruše“ mreže novim duetom „Prezime“ VIDEO

Posljednjih dana jedna od najviralnijih vijesti je saradnja Darka Lazića sa mlađom koleginicom Marinom Pezerović Zerom, čiji spoj je zaista nesvakidašnji.

Naime, oni su snimili duetsku pjesmu „Prezime“ koja je danas ugledala svijetlost dana. S obzirom na to da ovu numeru potpisuje dvojac Mersed Hadžić i Dejan Kostić, koji su vlasnici brojnih hitova najpopularnijih izvođača, vjerni pratioci su sigurni da će ovaj duet doživijeti nvisoke pozicije na trending listama.

Pored jakog teksta, mnoge je privukao i spot gdje su pevač i hip-hoperka pokazali holivudsko umijeće, pa su svojim ulogama dočarali zanimljive scene. Vatra, staklene flaše, pozitivna energija samo su dio ove ekranizacije. Pored toga, kostimi su također doprinijeli da sve izgleda scenski, pa ne sumnjamo da je za ovaj materijal ukupno izdvojeno nekoliko desetina hiljada eura.

Međutim, kada je riječ o Darku, od njega i očekujemo uvijek nešto bolje i drugačije budući da ne štedi novac na svoju muzičku karijeru. Dokaz su njegovi hitovi, kao i trajanje na estradi gdje se izdvojio kao jedan od boljih pjevača narodne muzike mlađe populacije. Pjesma je za sada postala viralna na društvenim mrežama, te su se izdvojili posebni stihovi.

(Boomportal.net/Nova.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *