Korak ispred!

ŽENI SE SAŠA KOVAČEVIĆ?!

Popularni pjevač Saša Kovačević uživa u vezi sa svojom izabrancom Zoranom, a sada je otkrio nepoznate detalje iz njihove veze.

On je istakao i da u njihovom odnosu nema mjesta ljubomori.

-Sada mogu da odgovorim da nisam ljubomoran uopšte. Zorana je djevojka koja ne daje nikakvog povoda za ljubomoru, a smatram da za sve mora da postoji povod. Skroz sam bezbrižan kada se o radi o njoj – rekao je pjevač.

Saša ističe i da nije zadovoljan 2020. godinom, ali i da je s druge strane srećan što je više vremena proveo s porodicom. Kovačević je zatim istakao i da je njegova Baba Mrazica stigla još prije 4 godine.

-Ne mogu da kažem da sam zadovoljan ovom godinom zbog stanja koje je snašlo cijeli svet. Poslovno je uticala kako na našu, tako i na sve druge sfere. Pozitivna stvar je to što sam provodio mnogo više vremena sa porodicom. To smatram blagoslovom za sve nas – priča Sale.

-Od Zorane bih tražio ono što mi poklanja ove četiri godine koliko smo zajedno, a to je ljubav koju jedno prema drugom gajimo. Moja Baba Mrazica je stigla prije četiri godine, a sa njom je došlo sve što mi je potrebno i što me čini srećnim – ispričao je pjevač, pa progovorio kad će svadba:

– To pitanje me vrati u period kada smo bili mladi i odemo kod bake na selo, pa nas uhvati cijela rodbina sa pitanjima kad će svadba. Tako se osjećam godinama. Kada se bude desilo, desiće se spontano.

(Express/Pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *