Korak ispred!

Željko Mitrović potvrdio veliku promjenu u konceptu rijalitija

Zbog nezapamćene tragedije koja je pogodila Srbiju, od petka se ne odigrava redovni program najgledanijeg rijalitija Zadruga na malim ekranima. Emisije su odložene do daljnjeg, a na Pink televiziji se pušta izmijenjen program iz poštovanja prema žrtvama dva nezapamćena masakra.

Željko Mitrović, očigledno ne želi da u trenucima žalosti na njegovoj televiziju bude prikazano bilo šta što bi moglo da se shvati kao neprimjereno.

Televizija Pink i Veliki šef poznati su po tome da svaki vid nasilja strogo kažnjava u rijalitiju što novčanim kaznama što diskvalifikacijama. Produkcija se nije libila da izbaci i najpopularnije zadrugare koji su televiziji Pink donosili veliku gledanost ako bi oni u nekom trenutku pokazali agresiju i nasilje.

Kako bi smirili zadrugare koji se ponašaju bahato, posljednjih dana takmičari rijalitija su dobili veliki broj knjiga, atlasa, globusa i školskih predmeta, kako bi se malo civilizovali. Ova promjena u programu naišla je na velike simpatije kod gledalaca koji su pozdravili ovakvu odluku.

Sam Željko Mitorović se oglasio na društvenim mrežama te je podijelio i komentarisao sliku na kojoj se vide Filip Car i Aleksandra Nikolić kako leže u krevetu i čitaju knjige.

-U ovoj pauzi, zadugari u slobodno vrijeme čitaju knjige jer su razumjeli, da u Zadruzi ostaju samo akademski građani – napisao je vlasnik Pinka.

(Express/Srbija danas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *