Korak ispred!

Zašto krije da je poznaje?Duško Tošić lajkovao Ani sliku na Instagramu pa se ubrzo predomislio

Ljubav između Duška i Ane traje već neko vrijeme, ali su njih dvoje uspijevali da se sakriju od javnosti nekoliko mjeseci. Tek kad je objavljeno da su fudbaler i bivša supruga pjevača u romansi, počeli su da isplivavaju detalji njihovog odnosa u javnost.

Duško Tošić na sve načine pokušava uvjeriti suprugu, ali i javnost da ne poznaje ljubavnicu Anu Jovanović, ali istina je izgleda malo drugačija. Fudbaler je još 13. decembra 2018. stavio srce na fotografiju koju je dizajnerka kupaćih kostima postavila na Instagramu.

Na toj slici bivša žena Peđe Jovanovića pozira sa čašom u ruci, a na sebi je imala žuti džemper i crne pantalone. Fotka na kojoj Ana djeluje čedno veoma se dopala sportisti, koji je i lajkovao. Tošićev lajk je na ovoj društvenoj mreži stajao tri godine, ali je juče, kada smo mu poslali poruku i zamolili ga za komentar, naprasno nestao s njenog profila. Mi smo napravili printskrin i videozapis, na kojem se jasno vidi da je u pitanju zvanični profil poznatog sportiste.

Zbog čega je baš jučer nestalo “Duškovo srce” s Anine fotografije nije poznato, ali je sigurno da nije u pitanju fotomontaža. Osim ove Anine fotografije, nijednu drugu Tošić nije označio da mu se dopada na Instagramu.

Akteri ove priče ni jučer nisu odgovarali na naše pozive za komentar.

Podsjetimo, ljubav između Duška i Ane traje već neko vrijeme, ali su njih dvoje uspijevali da se sakriju od javnosti nekoliko mjeseci. Tek kad je objavljeno da su fudbaler i bivša supruga pjevača u romansi, počeli su da isplivavaju detalji njihovog odnosa u javnost. Koliko je ljubav između Tošića i Jovanović ozbiljna, pokazuje i to što ona često odlazi kod svog partnera čak i u Tursku, gdje on trenutno igra fudbal.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *