Korak ispred!

ZAOBILAZILA SAM ŠKOLU: Cipku se bavila sportom i muzikom

Pjevačica objašnjava kako je prolazila pošto se opredijelila za ono što zaista želi, te „otišla u muziku”

Brojni su pjevači koji su se, umesto za muziku, školovali za nešto sasvim drugo, a među njima je i Aleksandra Tadić Cipka. Svakako, od malih nogu je pokazivala koliko je talentovana za pjesmu. Ipak, pošto se opredijelila za karijeru koju danas uspješno gradi, škola je počela da trpi. 

– Završila sam Srednju medicinsku školu, smijer laboratorijski tehničar i iskrena da budem u srednjoj školi nisam bila nikakav đak. Baš sam imala loš uspjeh, jer sam već u sednjoj školi počela da se bavim pjevanjem. Dok sam u osnovnoj školi uvijek bila odlična, možda sam samo jednom ili dva puta omašila da nemam sve petice, ali sam stvarno bila fenomenalan đak, a poslije sam se opustila i opredijelila se za ono što zaista želim, krenula u muziku i škola je trpjela. Ali, isplatilo se – počela je Cipka, pa i iznenadila mnoge ovim priznanjem.

Kao mlada, takođe, bavila se i sportom, a tako je i „zaobilazila” školu. 

PRODALA BIH SVE ŠTO MORAM: Cipka spremna na svaki morak zbog karijere -  Express

– Trenirala sam gimnastiku tokom školovanja, tako da sam imala neke povlastice i iskreno baš sam zaobilazila školu, išla sam samo u salu za fizičko što se i vidi po meni, bar nešto da sam dobila od toga – ispričala je Aleksandra. 

(Express/ Alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *