Korak ispred!

Voyage prvi put progovorio o prekidu s Breskvicom, evo što kaže o razlogu rastanka

Voyage je nedugo nakon što se vijest o prekidu počela širiti na Instagramu potvrdio da je slobodan te dramatično objavio da “nije više sposoban voljeti”, a sad je za srpske medije otvoreno progovorio o prekidu. 

“Ona je bila moja prva ljubav, ta ljubav nikada neće imati zaborava. To je ljubav koju ću svima prepričavati, kao što sam se kleo u nju ranije, to ću nastaviti i da radim, zato što mi je bilo predivno. Anđela je predivna osoba i želim da joj se zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podijelila sa mnom, ali život ide dalje”, rekao je za Blic. 

Dodao je da se ne osjeća povrijeđenim, da mu neke stvari ipak nedostaju. 

“Nisam povrijeđen, ali mi nedostaju lijepi momenti kojih se sjećam i to je bolno”, kaže Voyage. 

O razlogu prekida, o kojem nagađaju njihovi fanovi, nije se htio izjasniti. 

“Taj razlog raskida svi toliko žele, ali iz mojih usta to nikada neće izaći, ja o tome nikad neću pričati”, zaključio je, no i potvrdio da je odluku o prekidu donijela Breskvica. 

Inače, Breskvica i Voyage su teen senzacija iz Srbije čije pjesme na YouTubeu imaju milijune pregleda, a tinejdžeri u svim zemljama bivše Jugoslavije ih obožavaju.

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, par je privukao veliku pozornost 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom Vrati me. Nakon toga uslijedilo je još pjesama, a ostvarili su suradnje s još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji.

Njihovoj popularnosti dodatno je pridonijela činjenica da su bili u vezi, a ljetos se pričalo i da su zaručeni, što su oni kasnije opovrgnuli.

Izvor: Index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *