Korak ispred!

Viki napušta Zvezde Granda? Nakon svađe sa Karleušom, Saši Popoviću rekla: Biraj, ili ona ili ja!

Kako piše Srpski telegraf, Saša Popović je izašao za njom u pokušaju da je smiri, ali je ona bila izričita i postavila mu uslov.

“Posvađale su se tokom snimanja. Sve vrijeme su se osjećale varnice, a Karleuša je provocirala Viki. U početku ju je Miljkovićeva ignorisala, ali joj je usred snimanja pukao film i izgvoorila je Karleuši da je iskomplesirana i da treba da se liječi, nakon čega je napustila snimanje”, priča izvor Srpskog telegrafa.“Odmah za njom je istrčao Saša Popović i ubjeđivao je da se vrati. Ona mu je tada odbrusila: Trpim je>godinama, više neću. Dosta je, biraj, ili ona ili ja”, rekao je izvor iz Granda za spomenuti medij.

Kako dalje piše Srpski telegraf, snimanje je prekinuto na sat vremena, a svi članovi žirija su pružili podršku Viki. Zbog ugovora je morala da ostane na snimanju, ali je, kako se navodi, već sutradan posjetila advokata kako bi raskinula ugovor jer ne želi više da bude u žiriju sa Karleušom.Ovim povodom oglasila se i sama Viki.

“To je već standardno, ništa novo da imamo nesuglasice ona i ja. Bilo je i gorih okršaja, ali ih neću komentarisati”, rekla je Viki za Telegraf

Karleušin PR tim porekao je da se desio bilo kakav sukob.

“To se nikada nije desilo, Viki i Jelena su u odličnim odnosima”, rekao je Karleušin PR tim za spomenuti medij.

Izvor: Haber.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *