Korak ispred!

Viki Miljković otkrila sve o biznisu sa Popovićem, evo šta sve nude!

Popularna pjevačica otkrila je sve detalje vezane za biznis u koji je ušla, pa je otkrila da klijentima nude specijalne usluge.

–  Za Sašin kompleks zadužena sam za prodaju i kada dođe do useljenja mi radimo i opremanje ali nije obavezno. Nudimo i te dodtne usluge. Mi opremamo stan tako da bukvalno samo uđete sa koferom u stan i damo vam ključ u ruke. Stavljamo i peškire, bade mantile, papuče, nameštaj. U Turskoj uzimamo nameštaj, a imamo i ovde fabrike koje ga prave. – rekla je pjevačica pa je dodala:

– Polagala sam za licencu agenta prodaje nekretnina. Učila sam i građevinu, pravni dio, marketing, finansije i uspijela sam. Najteži predmet mi je bila građevina, baš mi je bilo komplikovano da je savladam.Prodajom stanova krenula sam da se bavim u vrijeme korone jer sam tada imala najviše vremena i pauze u muzici jer nismo nigdje nastupali. Godinu i po dana smo bili bez posla. Prodajom nekretnina sam htjela da počnem da se bavim tek za 10 godina, ali je korona sve to ubrzala . – otkrila je Viki Miljković .

(Informer.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *