Korak ispred!

Video – poklon od Bujrum kuće – za Boom portal

Prelijepi kadrovi snimljeni u ambijentu “Bujrum kuće” u cazinskom naselju Ponjevići.

Navikli ste na jedne te iste reklame, ali mi smo se
potrudili da kraj ove godine zabilježimo na drugačiji način, jer to je upravo ono što Bujrum kuća nudi, uvijek unikatne događaje i doživljaje.

Ispred “Bujrum kuće” na samom kraju snimanja kratke reklame, našem portalu obratila se Samajra Keranović: „Mi smo sretni što se ovaj kratki video-reklama dešava u “Bujrum kući” za koju je predviđeno da bude mjesto kulture i ona upravo čuva tradiciju od zaborava stoga nam je zadovoljstvo što smo vaši današnji domaćini.

Edin Muhić, koji je ljubitelj tradicije i folklora, s ponosno nam je kazao: Hasan je veliki borac za tradiciju, ponosan sam na njegov rad i posebno što je mnogo uložio truda, da bi naše selo Ponjevići imali jednu posebnu kuću, koja svojom ljepotom podjseća na lijepa minula vremena, eh da to je Bujrum kuća. Meni je mnogo drago da sam svoj mali doprinos dao u snimanju ovog jako zanimljivog video-priloga za vaš Boom. Portal. Sofra govori o Bosni i Hercegovini, o onome što ja osjećam za Bosnu i Hercegovinu.

Naš portal je ziasta ostao iznenađen, kada je  Hasan Keranović nas počastio sa ovim malim “video poklonom”, ali jako simpatičnim. Naravno, naš portal Bomm će i dalje pratiti sve aktivnosti Hasana Keranovića i njegove “Bujrum kuće”, i uvijek će podržavati njegov volonterski rad i način očuvanja tradicije i kulturne baštine.

Snimanje ovog malog “video poklona” za naš portal pažljivo su zabilježile kamere: Tarika Topića i Elme Ponjević.

Montažu je sve lijepo upakovao, naravno naš vrijedni Tarik Topić.

U snimanju ovog malog video “poklona” za naš portal, u tradicionalnoj bosanskoj kući sa simpatičnim nazivom “Bujrum kuća” Ponjevići, ustupio nam je naš zaljubljenik u tradiciju,  Hasan Keranović.

Posebni i mladi učesnici koji su bili dio pomenutog snima nja, bili su Edin Muhić i Samajra Keranović.

Naš portal se iskreno zahvaljuje Hasanu Keranoviću, njegovoj Bujrum kući, Samajri Keranović, Edinu Muhiću, Elmi Ponjević i Tariku Topiću.

Naš portal se svim srcem zahvaljuje učesnicima, što su zajedno uradili ovaj divan “video poklon” za naš Boom portal.

Izvor: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *