Korak ispred!

“VESNA ME OSTAVILA ZBOG KOLEGA IZ BENDA” Topalko otvorio dušu, ispričao sve o svom braku

Pjevač Milan Topalović Topalko već dvije decenije uživa u sretnom braku sa svojom suprugom Vesnom sa kojom ima i kćerku Helenu. Iako izbjegava da detalje iz privatnog života iznosi u javnost, nedavno je ispričao kako je upoznao svoju partnerku, ali i otkrio da ga je ostavila zbog kolega iz benda.

– Ja sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, pozvao me je da idemo u Nikšić da pjevam sa njima. U to vrijeme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pjevača su pretukli, ali ja sam pristao pod uslovom da mi plate – prisjeća se Topalović i dodaje:

– Kada sam je upoznao, djelovala mi je prilično zatvoreno za ljude koje prvi put vidi. Naročito prema meni. Sedili smo zajedno, niti je htjela da priča sa mnom, niti da me pogleda, ništa.

Morao je dokaže da je normalan momak kako bi zadobio njene simpatije, ali i kada je u tome uspio, nova prepreka bila je na putu. Kolege iz benda bile su zaštitnički nastrojene prema njoj, te je nisu puštali samu ni u jednom momentu.

– Ona nije željela da bend zna, a oni su uporni bili da je ispraćaju svake večeri do sobe i onda muke. Viđali smo se preko dana neko vrijeme, a kada smo počeli da se zabavljamo, kolegama iz benda nije bilo pravo – rekao je on u emisiji “Od A do Da”.

Kako ističe, momci su je nagovorili da raskine sa njim nakon čega se nisu čuli preko pola godine. Pri slijedećem susretu, dogovorili su se da rade zajedno, i od tog momenta se više nisu razdvajali.

– Vidjela si da nisam lud, da sam normalan, ja pjevam i sviram, ti pjevaš. Ajmo da radimo zajedno, pusti bre šta ljudi pričaju – govorio joj je Topalko.

Na jednom nastupu, pjevač je primetio da mu je partnerka slaba i da jedva pjeva. Izvervirao se i rekao joj da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona je samo odgovorila:

– Pa možda sam trudna!

– Jesi li trudna ili si možda trudna? – pitao je on, a ona mu je otkrila:

– Jesam.

– Trudna, trudna, ali dobro, moramo da radimo – nastavio je on uz osmijeh i dodao da su se njih dvoje vjenčali na brzinu uz užu rodbinu prije nego što se dijete rodilo.

(express/blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *