Korak ispred!

USTANI DA PJEVAMO: Milicu Todorović probudio Goran Karan

Milica Todorović nedavno je bila na odmoru u Egiptu, pa se prisetila i anegdote koju je doživjela kada je prvi put putovala u Egipat.

– Ulični prodavac mi je 2009. godine kada sam prvu put bila u Egiptu sa Radetom Kovačevićem, bili smo u Šarm el Šeiku. Svi su me zvali Šakira, to im je egzotika što sam plava. Radetu su rekli da hoće da mu daju 9 kamila za mene, rekla sam da imam sestru, pa nek’ daju za sestru – otkriva Todorovićeva.

Milica često na društvenim mrežama objavljuje zanimljive video snimke koji nasmeju njene fanove. Tako je nedavno na svom Instagram profilu podijelila i snimak sa radnog odmora u Visokom, gdje joj je nakon održanog koncerta kolega Goran Karan priredio nezaboravno buđenje.

Ona je ovom prilikom otkrila kakvo iznenađenje je dobila od kolege.

https://www.youtube.com/watch?v=W57XxaiNLt4

– Bila sam jako umorna, međutim gospodin Goran Karan ustaje jako rano, nisam imala pojma da je stigao. Oko osam ujutru čujem neko pjeva, pjeva li jpeva i ja kažem ”Ko sad pjeva da ga ubijem?!” Silazim dole, a on kaže ”Vrime je bilo, da siđeš dole, da popijemo kafu”. Pjevao mi je neku serenadu – istakla je Milica u “Premijeri”.

– Uzeo je gitaru i kao: ” ‘hajde odmah da pjevamo!”, a ja sanjiva, naduvena, reko’: snimaj! Moju omiljenu njegovu pjesmu ”Ostani” smo otpjevali – dodaje Milica.

(Express/ Informer)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *