Korak ispred!

Upoznali ste je u jednom muzičkom takmičenju kao djevojčicu sa nevjerovatnim glasom: Sofija Perić je predivnim glasom i nevjerovatnom ljepotom osvojila srca publike!

Sofija Perić, pjevačica koja je popularna među mlađom populacijom, svojim izgledom i harizmom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Snimila je nekoliko pjesama, želja joj je da izgradi ozbiljnu phevačku karijeru. Međutim, Sofija nije preko noći postala popularna.

Prije skoro deset godina domaća javnost je pratila muzičko takmičenje “Pinkove zvezdice” u kojem je učestvovala i Sofija Perić, djevojčica porijeklom iz Kijeva koju je majka, zajedno sa Dušicom Jakovljević, bodrila iz bekstejdža svaki put kada bi stala na binu.

U žiriju te godine bili su Goca Tržan i Hari Mata Hari, što je dodatno stvorilo napetost tada maloj Sofiji, znajući pred kakvim muzičkim zvezdama pjeva. Žiri joj je predvidio uspješnu pjevačku karijeru, na čemu Sofija svakodnevno radi, a dokaz tome su njene pjesme koje publika i te kako voli da sluša, posebno omladina.

– Posebno se osećam u vezi pesme “Lej Lej”. Ovo je već osma pesma koju sam izdala, ali svaka nova pesma nosi sa sobom jedinstvenu energiju i uzbuđenje. U spotu za pesmu istakla sam svoju ljubav prema nakitu, noseći krupne komade koji odražavaju moj stil i identitet. “Lej Lej” za mene predstavlja nekoga koga neizmerno volim, osobu za kojom gubim glavu, kako sam i sama pevala u pesmi. Ona je odraz mog vedrog i pozitivnog duha, istinski me opisujući kao osobu kakva jesam. Posebno je emotivno to što sam prvi put čula pesmu baš na svom rođendanu i odmah je proslavila s ekipom u studiju. Pesmu je napisala Jelena Trifunovic, a muziku i aranzman je uradio Bojan Vasić. Uz još nekoliko pesama koje su u pripremi za ovu godinu, uverena sam da će “Lej Lej” osvojiti srca slušalaca širom regiona. Radost koju pronalazim u stvaranju muzike je nešto što želim da podelim sa svima, i nadam se da će ova pesma dopreti do srca svih koji je čuju – izjavila je Sofija za beogradske medije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *