Korak ispred!

ULOŽIO PAMETNO: Darko Filipović kupio dva stana u Grčkoj

Mnoge javne ličnosti sa estrada mesecima unazad kukaju zbog situcije zbog koronavirusa jer ne nastupaju. Oni se žale što nemaju nastupe i ne zarađuju, dok neki od njih krše epidemiološke mjere i nastupaju na korona žurkama.

Međutim, postoje i oni kod kojih nema krize, a jedan od njih je pjevač Darko Filipović.Naime, Darko je rješio da uloži u nekretnine u Grčkog, te je kupio dva stana u blizini Soluna, koje će kasnije izdavati i od toga sebi i svojoj porodici obezbjediti lijep život.

Bio je u vezi sa Tanjom Savić, a danas je u BRAKU SA OVOM LEPOTICOM:  Pogledajte kako izgleda supruga zvezde "Granda", od njene lepote zastaje  dah! (FOTO)

– Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cijene otići naviše. U tom momentu, prije četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrijednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cijena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste… Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mjesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao – rekao je Darko.

(Express/ Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *