Korak ispred!

UDAJE SE MAJKA DARKA LAZIĆA: Poznati detalji tajnog vjenčanja

Majka Darka Lazića, Branka Lazić i njen novi partner Dragan Paunović navodno planiraju svadbu.

Naime, nedavno je odjeknula vijest da je majka Darka Lazića, Branka sreću u ljubavi pronašla pored Dragana Paunovića koji živi i radi u Holandiji.

– Imamo u planu da se vjenčamo jednog dana u prelijepom Parizu. Naravno, onako kako je pristojno u našim godinama, sa našom kumom Julom Savić iz Pećinaca – rekao je on i dodao da im je buduća kuma od početka bila velika podrška.

– Ona je našoj vezi uvijek bila podrška i pozitivna energija.

Inače, Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji, a Branku je upoznao nedavno preko društvenih mreža.

– Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živjeli prije mnogo godina, ali nikad nisu bili prijatelji sa njim. Razveden je i ima petero djece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati vijesti. Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Facebooku izjavio joj saučešće.

Kako tvrdi izvor za medije, nekoliko mjeseci kasnije se odgodila ljubav među njima, a od tada su nerazdvojni.

– Nakon nekoliko mjeseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile su se emocije i sada su zajedno. Darko i cijela porodica je njega jako lijepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lijepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umiješao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona…

(Express/grand.online)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *