Korak ispred!

U ZVIJEZDE GA VINULA ULOGA U ČUVENOM SPOTU: Italijanski glumac i model dobitnik prestižne muzičke nagrade

Italijanski glumac i model Marco Colao koji karijeru pored Italije, gradi i u Americi nedavno se našao u centru medijskog zbivanja i to muzičkog.

Kako se ovaj šarmatni Italijan pored glume, bavi i modelingom nedavno je imao zanimljivu ulogu u muzičkom spotu popularnog dueta Laura Pausini i Biagio Antonacci “In questa nostra casa nuova”. Pjesma je za kratko vrijeme osvojila slušaoce širom Italije i Evrope, ali je zanimljiva priča muzičkog video spota doprinijela do kraja uspjehu ove pjesme.

Tako je na nedavnoj održanoj muzičkoj manifestaciji muzički duet osvojio nagradu za najslušaniju pjesmu, a Marco Colao dobio je nagradu za najbolju ulogu u muzičkom projektu, što je samo još jedan u nizu uspjeha mladog Italijana, kojeg prema svemu sudeći očekuje blistava karijera u svijetu šou biznisa.

Podsjećanja radi, mnoge kulturne manifestacije odložene su širom Italije skoro pune tri godine zbog bezbjednosnih mjera protiv korona virusa, ali je na kraju umjetnost ipak pobijedila i vratila se u punom sjaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *