Korak ispred!

TUŽAN DAN I SUOČAVANJE S NAJVEĆIM STRAHOM! Milica Pavlović progovorila o BOLNOJ TEMI, ovo će joj teško pasti na Božić!

Pjevačica Milica Pavlović praznike tradicionalno provodi nadomak Leskovca, gdje je odrasla, a tako je i ove godine – tokom Badnjeg dana i Božića uživaće u društvu najmilijih.

– Volim praznike poput Božića, popt Uskrsa, radujem se njima, naročito trpezi, odlaskuu crkvu, porodično idemo zajedno na pričest… Trpeza je spremna! Ove godine sam pričest obavila ovdje u crkvi, dva dana se poslije toga vraćam ovdje za Beograd, isto se ovdje okupljamo sa nekom rodbinom… Biće lijepo – kaže Milica, koja je tužna što će Božić po prvi put provesti bez voljenog deke Vladimira, koji je preminuo krajem novembra 2020.

– To je najtužniji dan i moje suočavanje sa mojim najvećim strahom, to je gubitak voljene osobe. Prvi put će glavno mjesto za stolom biti prazno, ali svakako da se radujem okupljanju sa ostatkom porodice.

Milica je, inače, odrasla sa bakom i dekom – oni su joj oduvijek bili najveži životni oslonac i podrška, te ne treba da čudi što je na njih ponosna i zahvalna.

– Kada odrastate kao ja, sa bakom i dekom, trudite se uvijek da ne date nikome za pravoda vam nešto manje uvaže, da ste manje bitni od ostalih i da hrabro koračate satom rečenicom:“Da, mene su odgojili baka i deka“ – rekla je Milica u “Premijeri”.

Izvor: Republika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *