Korak ispred!

‘TREBA DA SE LIJEČE, TO JE SRAMOTA’ Lukas izvrijeđao ove pjevače sa estrade!

Aca Lukas u emisiji “Premijera” govorio je o aktuelnoj situaciji sa koronom, zbog čega pjevači već mjesecima ne rade.

Volio bih da se vratim normalnom životu, ali ja nisam navikao na normalan život, čak sam bio toliko kući, ne možeš nigdje da odeš. Ali mislim da ću ovaj stil života da nastavim i kad kovid bude prestao, da nastavim u kovid fazonu. Mene je ova godina, vjerovatno baš kad je trebalo, usporila, vjerovatno ne bih ni imao više snage, možda bih se negdje sapleo ove godine da nije bilo ovoga – rekao je Lukas, a potom osudio kolege koji su tražili pomoć države:
Mi zarađujemo mnogostruko više od ostalih, ko god od pjevača traži pomoć od države, treba da dobije pomoć da nađe doktora da izliječi glavu, sramota, to je sramota, stvarno ne mogu da shavtim da neko može da traži pomoć od države iz ove branše. Treba da dobiju pomoć svi ostali, pa onda mi.
Lukas je istakao da mu je neizmjerno žao zbog preranog odlaska Džeja Ramadanovskog koji je bio njegov idol.

Bio je moj idol. Upoznao sam ga na splavu, ja sam svirao, on je došao kao velika zvijezda i rekao mi: “Mali je l’ znaš da sviraš neku moju pjesmu da otpevam”, ja sam se up*škio u gaće bukvalno. Jesmo mi bili prijatelji, ali prije svega je bio moj idol – naveo je Aca.

(express/pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *