Korak ispred!

Tonči Huljić o Haninoj trudnoći: Trebalo nam je neko vrijeme da se prilagodimo

Tonči Huljić progovorio je o budućoj ulozi djeda. Njegova kći Hana i Petar Grašo očekuju svoje prvo dijete.

“Cijeli život sam kukumavčio: ‘Djeco, kad ćete vi napraviti svoju djecu? Nemojte da ja idem opet raditi djecu’ i tako dalje. A onda kada se suočiš s tom činjenicom, svi smo, osim Hane, bili: ‘Čekaj, sad se to dešava? Sad je to stvarno?’. Trebalo nam je neko vrijeme da se prilagodimo”, ispričao je Huljić za RTL Exkluziv.

“Stalno smo ga zazivali i evo ti ga. Sada ti odjednom treba neko vrijeme da se adaptiraš na to. Kad uzmem to malo stvorenje u ruke, onda ćemo vidjeti. Mislim da će imati dobre gene. Kakvi ćemo biti, vidjet ćemo kada se sve to skupa desi”, dodao je ponosno glazbenik.

“Inače, kad su se rodila moja djeca, ja sam bio na bini. Stvarno sam bio na bini. Imam neki blagi osjećaj da bi se to moglo i ovaj put dogoditi”, zaključio je Tonči.

Podsjećamo, Tonči je nedavno rekao da mu je najveća želja da se dijete rodi živo i zdravo. Dodaje da se u odgoj unuka ili unuke neće miješati.

“Nisam ja taj koji se treba baviti odgojem djece, sigurno da će djeca biti u puno boljim rukama nego da se ja bavim njima. Imaju mamu i tatu koji su fini, smireni, imaju baku koja je smirena, mislim da je najbolje da se oni posvete tome, a dida će biti na putu negdje”, rekao je Tonči.
Inače, kako je nedavno doznao Index, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčat će se 19. februara u Splitu. Vjenčanje će se održati u crkvi svetog Frane u Splitu, a prisustvovat će najbliža porodica i prijatelji. Doznajemo i da bi na vjenčanju trebala biti i neka poznata imena, poput Dine Rađe za kojeg se šuška i da će biti kum pjevaču.

Veza s 14 godina mlađom Hanom Huljić privukla je puno pažnje, a Grašo kaže da i dalje pokušava privatni život držati dalje od očiju javnosti.

“Trudit ću se i dalje koliko god je moguće biti relativno samozatajan iako smo zadnjih par mjeseci više nego ikad eksponirani u medijima, ali to nije našom voljom, nego je to jednostavno, naravno, zakon – kad ljudi klikaju neke vijesti onda mediji objavljuju, tako da smo jako eksponirani, a zapravo se držimo jako po strani”, kazao je nedavno pjevač za InMagazin.

(express/index)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *