Korak ispred!

Tia Mamić progovorila o mami koju je izgubila kad je bila dijete: Sin me pitao…

Ovaj put je na Instagramu podijelila dirljivu objavu u kojoj se prisjetila svoje pokojne majke. 

“Domi je imao projekt u školi da izabere svoj uzor. Kaže: ‘Mama, ti si moj uzor, želim pričati o tebi’. a pitanje tko je meni uzor, rekla sam mu: ‘Tvoja baka. Nisi je nažalost imao prilike upoznati.’ Pa smo pričali o njoj, tata mi je sačuvao članak koji je izašao o njoj i dao mi ga nedavno na njezinu godišnjicu. Nešto sam negodovala zbog posla, a i situacije koja nas je sve pogodila pa mi je rekao: ‘Pogledaj ovo, iako već sve znaš i sama. Hvala mama”, napisala je Tia. 

Ljubo, koji je bio prijatelj Tijine majke, za nju se počeo brinuti nakon što joj je mama umrla, a Tia je do 2017. nosila i njegovo prezime, sve dok se nije udala za Marija Mamića, sina Zdravka Mamića. 

“Radio sam s njenom mamom, bili smo dobri. Kad je saznala da umire, prvo je mene nazvala da se pobrinem za Tiju. Prvi put kad me vidjela, bila je s bakom, ja sam joj mamu dovezao kući. Tad je tek prohodala, ali nije išla mami nego k meni. Tako je bilo od početka. Ja dođem kod njih, baka i teta su joj kod kuće, ona dođe iz vrtića i ne ide ni baki ni teti, nego meni priča što je bilo u vrtiću. I popne mi se na glavu, to je uvijek voljela, a to i Domenic sad radi. Nećaci su isto odrasli uz mene, bilo je i drugih. Oni se brinu o meni, ja se brinem o njima. Nema tu neke obaveze, nema tu da itko išta mora. Imati roditelje je velika stvar, kad ih nemaš, uvijek ti nešto u dubini duše ostane prazno. Zato sam prema Tiji tolerantniji”, ispričao nam je Ljubo tom prilikom. 

IZVOR: Index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *