Korak ispred!

Tanji se u jednom danu sve srušilo: Otišla u Australiju, a onda su je sačekale šok informacije!

Pjevačica Tanja Savić već skoro godinu dana prolazi kroz agoniju jer ne može da viđa sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju, bez njenog pristanka.

Iako je očajna zbog situacije u kojoj se nalazi, Tanja se bori za svoja prava, koja ima kao majka, te je ispričala kako sve podnosi.

– U aprilu prošle godine sam vidjela djecu. Sve se razvija veoma sporo, zbog koronavirusa ponajviše. Možda neke ustanove i u Australiji i kod nas koriste vrijeme oko KOVID da bi imali izgovor da svoj posao ne rade kako treba. Ne uzimaju u obzir kako se majka osjeća što je ostala bez svoje djece. Ovo je predugo, mukotrpno je, dosta mi je više svega, 19. februara je trebalo da bude suđenje. Međutim, pomjerili su za 24. i 25. februar, u šoku sam. Suđenje je u Australiji, ja ne mogu tamo biti fizički, najvjerovatnije će biti putem aplikacije – započela je Tanja priču, prenosi “Ekskluziva“.

– Imam komunikaciju sa decom zahvaljujući sudu u Australiji jer sam podnijela tužbu protiv mog bivšeg supruga jer se nije javljao na telefon, nije davao djecu. Sticajem okolnosti, sud je reagovao, moramo da se čujemo svakog dana u devet ujutru, kod njih je tad šest uveče. Oni nekako kriju, ipak su dječaci. Na samom početku su mnogo teže reagovali, nisu bili spremni na situaciju. Sada kapiraju, uključeni su i psiholozi u celu priču. Oni tačno znaju kako procedura teče i da se mama sudi sa tatom. Sada im je mnogo jasnije, znaju šta se dešava, to ranije nije bio slučaj – objasnila je pjevačica kako komunicira sa sinovima i kako im je.

Pjevačica je otkrila šta je problem sa Dušanom i kako se osjećala u tom odnosu.

– Žene koje su velike empate one se zakače za manipulatore. Ja sam empata, dok je moj suprug bio nešto sasvim drugačije, nije imao empatiju, gledao je samo sebe. Odmah sam ja to prepoznala, ali bilo je kasno, bila sam u blagoslovenom stanju, tad vidite neke stvari koje ne želite, prekrivate oči i mislite: “Ja ću ga promijeniti”. Mislila sam da ću uspjeti u tome. Ne mrzim muškarce, postoje i žene koje su takve. Pratila sam njegova ponašanja, izolovao me od svih, kad partner želi da vas kontroliše, mislite da je to ljubav, kad vas isključi od porodice, prijatelja, koleginica. Tada može sa vama da radi šta hoće, kao da ste marioneta, tako sam se osjećala – rekla je Tanja.

Otkrila da kada su je paparaci uhvatili u suzama da joj je bilo lakše.

– Bilo mi je lakše da je neko vidio kako ja plačem. Mi koje smo mučene u braku, maltretirane psihički, nekako smo u strahu da pričamo o tome, čak i drugarici da kažemo. Moje drugarice su mi govorile da je divan, a ja sam svaki put plakala zbog njega. On je bio divan prema svima, šarmantan, ulazi pod kožu.

Pjevačica je otkrila da Dušan nije birao trenutke i da je bio glasan pred djecom.

– Nije birao trenutke. Želio je da bude glasan. To su zadnji kukavički trzaji, kad daješ djeci do znanja da te njihova mama maltretira. Ponašao se kao malo dijete kad mu ne daš igračku, pa vrišti da ga svi čuju – rekla je pjevačica i dodala:

– Australijski zakon je pravedan, sve je sporo zbog korone. Pošto ima mnogo dokaza, predala sam preko 3.000 papira protiv njega, ostalo je da se brani nekim porukama koje sam slala, to je tako bezazleno. Ja sam majka, imam svako pravo da kažem svoja osjećanja i da opsujem u porukama, to je priložio protiv mene. Kada živite sa narcisom, jako je teško. Morate da postanete doktor nauka da biste dokučili tu osobu, da bi je raskrinkali i na kraju da je ostavite. Oni sve rade sa namjerom da zadrže ženu. U mom slučaju je bilo namjerno, ja sam to znala. Voljela sam ga. Oslobodila sam se, mnogo mi je lakše, nemam kome da polažem račune. Jedina muka je da mi se vrate moja deca. Imala sam toliko drugara prije Dušana, izolovao me je od prijatelja, sada to peglam, vraćam društvo u svoj zagrljaj. Ima mnogo drugarica i koleginica koje se sad javljaju, prije nisu ni smele. Vidjelo se da sam u strahu, videlo mi se u očima da sam kao uplašeno dijete.

Izvor: Ekskluziva.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *