Korak ispred!

SVU IMOVINU PREPISAO MARTI: Mile Kitić nikada nije razmišljao o razvodu

 Mile Kitić progovorio je o raznim situacijama sa kojima se susretao na svojim nastupima, ali iodnosu sa svojom suprugom Martom Savić.

– Dešavalo mi se da djevojke usred mog nastupa skinu gaćice i bace mi na scenu. Onda uzmem te njihove gaće i okačim ih oko glave. Ne gledam sebe kao zavodnika ili šmekera, možda to ljudima sa strane tako izgleda  rekao je Mile i dodaje da mu imidž ženskaroša ne ugrožava brak sa suprugom.

Mnogo puta do sada izmišljali su razne intrige i pričali da nas dvoje živimo svako za sebe. Marta i ja smo uprkos svim tim pričama ostali zajedno. Ja sam joj prepisao svoju imovinu, sve se na nju vodi. Nikad se ne bih razveo! Porodica mi je oduvijek bila na prvom mjestu – rekao je Mile i dodao da je u 70. godini pun energije jer nikada nije podlegao porocima:

GORI JUTJUB: Mile Kitić objavio NOVU PESMU, a zbog SPOTA komentari pljušte!  (VIDEO) - Nikad nije kasno - Grand Online

– Svi misle da se drogiram, da koristim kokain. Vide me kako skačem po sceni, da sam pun energije, i onda su ubjeđeni da sam na nekim narkoticima. A ja u životu to nisam probao. Nikada nisam ni cigaretu zapalio. Sto puta su mi prilazili, kada pjevam po Evropi, i gurali mi u ruke drogu i nudili mi: “Hoćeš, hajde uzmi”.

Pjevač tvrdi da nikada nije koristio nikakav “doping” da bi na svojim nastupima bio energičniji.

 Ja sam pun snage! Tako se ponašam od kada znam za sebe. Baš zato što sam lud ljudi me toliko i vole. Imam 70 godina, a na bini sam pokretan, igram kao blesav. Popijem dva-tri pića, čisto da se malo “podignem” ako sam umoran od puta. Ne znam da li mi je neko nekada sipao drogu u piće, možda i jeste, pa sam imun na to – rekao je Mile.

(Express/ Informer)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *