Korak ispred!

“SVE DOK ŽIV SI” OSVAJA PUBLIKU: Roksana objavila novi hit (VIDEO)

Kada je bugarska zvijezda Roksana najavila da će uskoro da iznenadi srpsku publiku, uopšte se nije šalila. Pjevačica je dato obećanje ispunila snimivši prvu pjesmu u karijeri na našem jeziku, a sada je ponovo sve iznenadila novim singlom.

Zbog numere pod nazivom “Sve dok živ si” ljepa Bugarka angažovala je sina Danijela Dimitrova koji je napisao muziku, dok je tekst radio Aleksandar Ilić Dilan. Ali ono što je interesantno jeste da je za potrebe novog singla angažovala i profesora srpskog jezika, budući da slabo govori srpski.

 Roksani je jako stalo do srpke publike, zato i snima pjesme na vašem jeziku, želi da im se što prije približi, budući da vole, a ne razumeju njene hitove na bugarskom. Vrednja je, trudi se i uči, pripema još nekoliko novih hitova i naravno, cijeli album na srpskom. Uskoro će da dođe u Beograd i da premijerno izvede nove singlove i lično pozdravi srpsku publiku na koju je veoma ponosna. Sretna  je što je osim Bugara odlično prihvataju i Srbi – kaže njen dugogodišnji prijatelj i PR Aleksi Marinov.

“Ovo baš vozi”, “Kako dobar ritam”, “Kraljica bila i ostala”, “Jedna je Roksana”, neki su od komentara na njenu novu pjesmu koju možete da poslušate u nastavku.

(Boom/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *