Korak ispred!

Suzana Jovanović se vraća na scenu: Popović iskeširao 20.000 eura za spot

Suzana Jovanović odlučila je da se poslije 15 godina vrati na muzičku scenu, te je nedavno sa ekipom otputovala u jedan luksuzni hotel u Turskoj kako bi snimila što bolje kadrove za spot.

Pjevačica je povela čitav tim saradnika – šminkera, snimatelja, fotografa i reditelja Dejana Milićevića, stilistu, a troškove puta, odsjedanja, kao i cijelog spota snosi njen suprug Saša Popović.

Kako izvor navodi, Popović ne žali para kada je njegova izabranica u pitanju, a za njen povratnički momenat iskeširao je čak 20.000 eura!

Sudeći po fotografijama, Suzana je tamo sa timom već šest dana, a dosadašnji boravak iznosi negdje oko 5.000 eura. Na to se dodaju plate i dnevnice, avionske karte, a za svoj veliki povratak pjevačica je angažovala i jednog poznatog turskog manekenka, ali i djevojku koja se pojavljuje u nekoliko scena.

Za potrebe snimanja je iznajmljen i automobil, te je sagovornik uklopio troškove u pomenutu cifru. Budući da se njihova kćerka Aleksandra bavi produkcijom, nije isključeno i da je ona pomogla majci da snimi dobar video.

S obzirom na Sašine ideje i mogućnosti, nema sumnje da će povratak njegove supruge biti spektakularan i veoma zapažen, te da će im se uloženi novac brzo vratiti.

(Mondo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *