Korak ispred!

ŠTA SE DESILO SA ONIM LJEPOTANOM? Sin Dragane Mirković izgleda potpuno drugačije

Otkad je otvorio Instagram profil, Marko Bijelić, sin Dragane Mirković, ne može da se odbrani od obožavateljica koje su fascinirane njegovim izgledom.

No, osim lijepog izgleda on posjeduje i brojne druge kvalitete. Sin Dragane Mirković je obrazovan, lijepo vaspitan, uspješan… A, pjevačica ne krije da je ponosna na to u kakvog je džentlemna on izrastao, ali prvenstveno je radosna što je dobrim vaspitanjem od njega stvorila momka na kojeg bi svako drugi mogao da se ugleda i prati njegov put.

Marko Bijelić, mladić kojeg je Dragana dobila u braku sa austrijskim biznismenom Tonijem Bijelićem, ima diplome dva fakulteta, vozi reli trke, govori nekoliko stranih jezika, sposoban je za biznis, te često već sada ocu pomaže oko poslova, ali najprije on je blag, tih, osjećajan mladić, zapravo Draganin nasljednik posjeduje sve osobine koje žene vole da jedan muškarac ima.

Uprkos brojnim kvalitetima sin Dragane Mirković još uvijek je solo igrač, iako su ga spajali sa brojnim djevojkama, a jedna od njih bila je i kćerka Zdravka Čolića. O svemu što se pisalo Marko je šutio, shvatio je da je tako bolje i okrenuo se razvoju svoje karijere i muzici, koja mu je jedna od glavnih hobija, piše Story.

I ma koliko se on okretao poslu i hobijima, djevojke od njega ne odustaju, pa je sve više i više onih koje ga prate na Instagramu. Sin Dragane Mirković je sve njih nedavno obradovao novim fotografijama, na kojima može da se vidi da je potpuno promijenio imidž.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *