Korak ispred!

Šta će reći tata Bosanac: Džidža u nikad seksepilnijem izdanju zapalila publiku

Poznato je da pjevačica Aleksandra Džidža Stojković izazove burne reakcije čim progovori, a s druge strane i svojom pojavom mnoge ne ostavlja ravnodušnim.

Uprkos tome što je posljednjih dana na meti nekih izvođača koji joj iza leđa komentarišu da je ovakva i onakva, nju to očigledno ne dotiče. Pjevačica se ne osvrće na negativne komentare i kritike jer, kako je više puta rekla, ona gleda samo pravo i broji svoje uspjehe. Jedan je i nedavno doživela sa izdatom pjesmom „Ekstaza“ koju su podržali brojni folkeri, ali i reperi koji inače nikada ne reklamiraju folk pjevače, a među njima su Nucci, Vojaž, Gazda Paja, Rimski, Korona, Mili…

Iako Džidža slabo radi u Beogradu i okolini, ona je sinoć održala nastup u jednom klubu u Obrenovcu, gdje se po prvi put otvorio gornji nivo objekta zbog velikog interesovanja za njeno gostovanje.

Pošto je bina bila visoka, Džidža se prvo iznervirala jer je došla u kratkoj suknjici. Ona je sve vrijeme pazila kako izgra ne bi joj sjevnulo nešto što ne bi trebalo da se vidi jer su ljudi bili ispod nje.

Doduše, njoj to ne bi ni smetalo nego njenom ocu Draganu Stojkoviću Bosancu pa pjevačica uvijek pazi kako će se pojaviti u javnosti ne bi li svog oca zaštitila.

(express/nova.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *