Korak ispred!

“Šta će narod reći” Kija prokomentarisala Teodoru Džehverović i čestitke od 500 eura!

Odluka Teodore Džehverović da rođendanske video-čestitke naplaćuje fanovima 500 evra izazvala je burne polemike u javnosti, a sada je mišljenje o svemu tome iznijela i njena nekadašnja cimerka sa imanja u Šimanovcima, popularna pjevačica i pobjednica ”Zadruge 1” Kija Kockar.

– Za tu aplikaciju su me zvali još kad sam izašla iz rijalitija, jer je tad još bila u razvoju. I zvali su me sad prije nego što su nju svi napali. To radi po principu, pola tebi, pola aplikaciji, i sam odrediš cijenu. Nisam pristala samo zato što je to logički neizvodljivo. Mi smo dostupni narodu i ja lično idem u prodavnicu, imamo nastupe, slikaš se uvijek satima posle – istakla je pjevačica.

– Nije izvodljivo i mene to ne zanima. Snimila sam milion čestitki i pozdrava. Uopšte je ne osuđujem, vidim da su se mnogi nakačili na nju kako bi bili u novinama kako su jako humani, a ona loša – dodala je Kija.

– Teodora je ipak njihova koleginica. A šta će narod da kaže, pa Teodora zna da je javna ličnost, mora da istrpi da će uvek neko nešto reći. U ovom slučaju, osuđujem sve lažne moraliste – poručila je Kockareva.

(Express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *