Korak ispred!

Srpska lepota osvojila svet!

U Egiptu, zemlji faraona, održanj.e. jedini internacionalni izbor lepote u svetu u ovoj godini. Reč je o Miss Eco Teen International, takmi čenju u kategoriji devojaka između 16-19 godina. Takmičenje je pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija i glavna tema takmičenja je promocija ekologije i ekoturizma u svetu kao i podizanje svesti i savesti o značaju očuvanja životne sredine i prirodnih resursa. Srbiju je na ovom prestižnom takmičenju predstavljala Ema Lebanov iz Pančeva. Osamnaestogodišnja Ema je na kastingu organizovanom u kompaniji Miss Yu izabrana da predstavlja Srbiju, srpsku kulturu i tradiciju i da organizatorima takmičenja, žiriju i lepoticama iz celog sveta predstavi prirodne lepote i najzanimljivije turističke destinacije naše zemlje.

Devojke iz celog sveta predstavljale su se prvo u narodnoj nošnji, zatim su imale zajedničku koreografiju koju su odigrale zajedno sa prošlogodišnjom pobednicom, Miss Eco Teen International 2019. Nakon toga usledilo je pojedinačno predstavljanjem svake od učesnica. Srpska predstavnica Ema Lebanov uspela je da se plasira u top 10 najlepših. Pored toga osvojila je još tri titule. Izabrana je za zaštitno lice hotela gde su devojke boravile deset dana tokom priprema, Miss Hotela Pickalbatros. Kao zaštitno lice dobila je ugovor o promociji hotela pre svega srpskim turistima, ali i turistima celog sveta kao i obezbeđen boravak u hotelu u trajanju od mesec dana. Sponzori takmičenja “Vatika”-kompanija za proizvodnju prirodnih sredstava za negu i održavanje kose, odlučili su da je Ema idealna za njihovog brend ambasadora. Shodno tome,druga titula koju je Ema osvojila je Miss Vatika brend ambasador. U toku pripremnog perioda za finalno veče,lepotice su imale predtakmičenja. U takmičenju za resort wear- kupaćem Ema je ušla u top 10 sa unikatnom kombinacijom za plažu,brenda “Amaris” mlade dizajnerke Tamare Tanaskovic. U Top 10, tačnije šesto mesto je osvojila i u takmičenju za najbolju eko haljinu koju je za nju specijalno radio Miroslav Pučijasević. Treća pobednička titula koju je Ema osvojila je Miss Interneta po glasovima na portalima i društvenim mrežama.

Nesumnjivo je mlada i prelepa srpska predstavnica bila i više nego primećena ne samo po svojoj lepoti vec i po eleganciji na sceni u haljini modnog brenda “Diamond Victory” by Miroslav Pučijasević.

Izvor: BOOM Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *