Korak ispred!

SPEKTAKULARNI KULTURNI DOGAĐAJ U ŠVICARSKOJ – HARIS DUBICA, KOMEDIJA I KNJIGA

Dragi ljubitelji umijetnosti i kulture,

Ovog 24. septembra, Švicarska će biti domaćin spektakularnog događaja koji će spojiti tri izuzetna kulturna dešavanja u jedan nezaboravan ivent. Ovaj datum obećava da će biti nešto posebno, a sve zahvaljujući izvanrednom talentu Harisa Dubice i drugih umjetnika.

Kafana kao Zločin – Komedija Aldina Tucića Tuce

Veče će započeti uz smijeh i veselje uz predstavu “Kafana kao Zločin” koja će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz svijet kafanskih anegdota. Specijalni gosti, uključujući Esu Balića, Haku Šljivara i Baju Križevca, podjeliće svoje najzabavnije priče i pjevaće omiljene pjesme iz kafana. Ovo je prilika da se opustite i nasmijete uz vrhunsku zabavu.

Svijetska Premijera “Dijete Dijaspore” Abdulsameda Brahovića

Nakon komedije, usljediće svijetska premijera predstave “Dijete Dijaspore” autora Abdulsameda Brahovića. Ova komedija će vas nasmijati i dirnuti u isto vrijeme, budući da istražuje priče o odrastanju u dijaspori. Posebna gošća večeri je Selma Comedy, koja će vas svojim nastupom oduševiti.

Promocija Prve Knjige Slavnog Reditelja Harisa Dubice

A kruna ovog nezaboravnog događaja biće promocija prve knjige slavnog reditelja Harisa Dubice. Sam Dubica opisuje svoje djelo kao svoj najveći kreativni izazov u životu, a ovom prilikom ćete imati priliku da saznate više o njegovim dubokim inspiracijama i umijetničkom putu.

Ne zaboravite da posijetite zvanični sajt događaja ovdje kako biste saznali više informacija o vremenu i mjestu održavanja ovog spektakla.

Zapamtite, 24. septembar je dan kada se kultura, smijeh i umijetnost spajaju u jedno nezaboravno iskustvo. Vidimo se tamo kako bismo zajedno proslavili ovaj jedinstveni kulturni ivent.

Neka ovaj dan bude inspiracija i podstrek za sve ljubitelje umijetnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *