Korak ispred!

SLAĐA DELIBAŠIĆ NEMA PRIJATELJA NA ESTRADI: Mnogo je poročnih ljudi, a ja to prezirem

U životu pjevačice Slađe Delibašić za estradu više nema mjesta. Iako je prisutna na muzičkoj sceni gotovo tri decenije, posljednjih godina ona se povukla iz javnosti i zato je ne viđamo više tako često.

Poznato je da Slađa uvijek otvoreno govori o svemu, ali i da nema „dlake na jeziku“. Sada je priznala da ne voli popularna “estradna prijateljstva” jer su puna sujete.

– Iskrena da budem, ne družim se ni sa kim sa estrade. Živim svoj život. Ta foliranja, sujeta, navodno se ništa ne može stići. Pa, ja sam na estradi 30 godina i stižem sve. I da skuham, i da sredim kuću. Žena koja je sposobna, može uraditi milion stvari. Mislim da malo časnih ljudi ima na estradi, i što se tiče žena, ali i što se tiče muškaraca. Mnogo poročnih ljudi, a ja to ne podnosim, jednom rječju, prezirem. To sam i kćerkama usađivala od malena. Uvijek kažem, hvala Bogu što sam ih izvela na pravi put. Sada su odrasle i o nekim stvarima više ne mogu ja odlučivati, ali mogu da podržim, usmjerim i kažem šta ne valja – rekla je.

Ona naglasila da se najviše posvetila svom biznisu i porodici.

-Potpuno sam promijenila život. Posvetila sam se unuci, vrtiću, Kćerkama i stvarima koje nisu vezane za estradu. Estrada više nije kao što je nekad bila. Onaj ko nema šta da radi, sad pKeva. I u vrijeme kada sam se ja bavila muzikom, bilo je pokušaja da se neki probiju na scenu, ali se znalo šta su narodnjaci, a šta zabavnjaci. I dalje živim od privatnog biznisa, ali i meni je korona napravila ozbiljan problem u poslu – bila je iskrena Slađa koja se požalila da više nema pravih muškaraca.

Izvor: Expresstabloid.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *