Korak ispred!

SELMA BAJRAMI O SMRTI KOLEGE: Uz Džejeve pjesme sam plakala za bivšim ljubavima

Dok mnogi estradni umjetnici, pjevači u Srbiji žale zbog smrti popularnog i jedinstvenog Džeja Ramadanovskog, i većina pjevača iz BiH sjećaju se njihovog kolege. Jedna od njih je i popularna pjevačica Selma Bajrami.

Ja mogu samo da kažem da sam odrasla uz njegove pjesme, a posebno uz njegove balade, a i na svojim nastupima sam kasnije veoma rado i sa velikim zadovoljstvom pjevala upravo te njegove balade. Uz Džejove pjesme sam plakala za bivšim ljubavima. Kao i mnogima pjesma „Nedjelja“ mi je najdraža, a prije svega što me odmah sjeti na moju porodicu, na sve one koje neizmjerno volim, a koji smo sticajem okolnosti odvojeni jedni od drugih. Imali smo par zajedničkih nastupa, previše lično ga nisam poznavala. Iz priča ostalih kolega znam da je bio veliki boem, koga je svako volio. Vjerujem da cijela estrada žali kao i za Sinanom, Šabanom, Safetom, Tošetom. Otišli su svi ti ljudi koji su dali i ostavili veliki pečat na regionalnoj estradi, bili su vrhunski pjevači.

Selma nam je rekla da je ona osoba, koja je spremna u svakom momentu pomoći nekome od kolega, ukoliko neko od nje pomoć zatraži, ali isto tako i zna veoma dobro da se suosjeća sa onima koji pretrpe neki bol ili gubitak u životu.

IZVOR: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *