Korak ispred!

Seksi veš za VERICU i šminka za drugarice: ”Je l’ moguće da su mene poslali OVO DA KUPUJEM?” (VIDEO)

Pjevačica Marija Šerifović dane u Los Anđelesu između ostalog provodi odlascima u šoping, ispunjavajući želje  bliskih ljudi, a u svom novom vlogu pokazala je kako to zapravo izgleda.

Odmah na početku otrkila je da nije osoba koja luta tržnim centrima, već sve za sebe poručuje online, ali je zbog mame i drugarica morala da ode sa spiskom u jedan holivudski šoping mol.

2021-03-12 11_52_02-Window.png
Foto: Instagram

– Prvo kupujem sveće, kupke, šampone i slično. Kao da u Srbiji nema čime da se kupa- komentarisala je Marija u jednoj kozmetičkoj radnji a zatim se preselila u carstvo šminke i parfema- A sada spektakal! Da li vjerujete da ja kupujem šminku. Ja ne razumijem ovoliko šminke, zar nije sve to isto?- pitala je svoje pratioce pjevačica.

2021-03-12 11_50_50-Window.png
Foto: Instagram

Ono što je najviše nasmijalo publiku jeste njen odlazak u prodavnicu poznatog, svjetskog proizvođača donjeg veša, u kojoj je kupovala isključivo za svoju mamu Vericu- Ljudi, Verica ceo život nosi samo njihov donji veš. Evo majka imaćeš lijepe gaće- nasmijano je poručila Verici putem videa, a zatim pokazala da je na to potrošila oko 250 dolara.

Izvor: Paparazzo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *