Korak ispred!

SEKA ALEKSIĆ BEZ STIDA PRIZNALA: Evo zbog čega je pobjegala od kuće!

Muzička zvijezda Svetlana Seka Aleksić iza sebe ima veliki broj hitova, koncerata i nastupa za pamćenje, a ona se sada prisetila svojih muzičkih početaka, te kako je bježala od kuće kako bi pjevala, budući da je njena majka bila protiv toga. Seka ističe i koja pjevačica joj je bila uzor kada je počinjala.

– Kad vidim danas djevojčice od 14 godina, nije mi jasno kako sam ja počela tad. Sad razumijem moju majku. Ja sam imala veliku želju, to je sve rušilo. Meni mama nije dozvoljavala, ali sam bježala od kuće da bi išla da pjevam. Imala sam veliku želju da budem pjevačica, moja slika mene je bila slika Vesna Zmijanac kad u bijeloj bundi izlazi iz mercedesa sa crnim naočarima, ja kad sam to vidjela, to sam željela. Doživela sam taj momenat da izađem u bijeloj bundi iz mercedesa. Doživjela sam svoj san u realnosti, ja sam to shvatila prije par godina – rekla je Seka.

– Jednoj Svetlani od 14 godina je bilo teško da ode i zaradi prvi novac. To je bilo 20 maraka. Znam da je to bilo 5 puta više od zarade moje majke. Kad sam donijela kući novac, mama je mislila da sam ukrala. Pitala se odakle mi, ja sam joj rekla da je od pjevanja. Bila je jako ljuta. Krišom sam izlazila, dok je spavala – rekla je Seka.

Seka se prisjetila koliko joj je Vesna Zmijanac značila i odakle ljubav prema njoj:

– Moji mama i tata ne žive zajedno od moje šeste godine. On je bio u inostranstvu, znao je kad sam počela da pjevam. Kad sam se rodila tata je govorio “Ovo će biti moja Vesna Zmijanac”, odatle moja ljubav prema Vesni. I dalje drhtim pred njom. Vesna me je podržala, kad me vidjela prvi put rekla je: “Mala ti si opasna, napravićeš haos”. Rekla mi je da budem pametna, da slava prođe, da moram ostati čovjek, bila je brižna prema meni – otkrila je Aleksićeva.

(Express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *