Korak ispred!

SAPUNICA OKO RAZVODA DADE MEŠALJIĆ I JASMINA MUMIĆA – Meliha Imširović: Nisam razlog razvoda

Prava drama odvijala se oko razvoda bivše takmičarke “Zvezda Granda” Dade Mešaljić i Jasmina Mumića, i čini se da joj nema kraja. 

Nakon pet mjeseci braka Mumić je uhvaćen u provodu sa Melihom Imširović, mladom “Zvezdom Granda” što je izazvalo burne rekacije. Dada je pojasnila da je njenom braku došao kraj.

Podsjetimo, Mumić se ranije povjerio prijatelju i rekao da su se on i Dada razišli, a komentirajući snimak, rekao je da “može da se druži sa svakim” te “da ne mora značiti da tu ima išta”. 

Dada je u drugom stanju i kazala je da sve ovo negativno utječe na nju i bebu. 

Nakon što se u javnosti pojavio snimak iz noćnog izlaska njenog bivšeg muža Jasmina Mumića i Melihe Imširović, aktuelne takmičarke “Zvezda Granda”, proširile su se informacije da je Mumić već zaboravio Dadu i da je u vezi s mladom pjevačicom iz Gradačca.  

Nakon što su mediji danima pisali o raspadu braka Jasmina Mumića i Dade Mešaljić, bivše takmičarke Zvezda Granda, a u međuvremenu se pojavio i snimak Jasmina i Melihe Imširović iz noćnog izlaska, konačno se oglasila i Meliha. 

Interesantno je da Meliha nije demantirala snimak iz noćnog provoda niti ga ijednom riječju spomenula. Mediji osim snimka ništa drugo nisu ni objavili u vezi nje i Jasmina Mumića.

-Dragi moji oglašavam se prvi i posljednji put. Prvenstveno želim da demantujem navode da sam razlog razvoda braka između Jasmina Mumića i e Dade Mešaljić. Također izjavljujem da Jasmin Mumić i ja nismo u vezi, niti smo ikada bili. Nastavak širenja vaših laži, bit će riješen isključivo sudskim putem. Također hvala svima vama koji ste se javili da pružite podršku. Za mene je ova tema zatvorena. Neću se više oglašavati. Okrećem se pripremama za takmičenje – poručila je Meliha.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *