Korak ispred!

SANJA VUČIĆ POKRALA BARBARU BOBAK: Društvene mreže gore zbog ovih scena, priložen i dokaz

Sanja Vučić nedavno je objavila muzički spot za pjesmu “Kriva je kafana”, mađutim u prvi plan dospjeli su kadrovi za koje pripadnici Tviter zajednice smatraju da su ukradeni pjevačici Barbari Bobak.

Naime, Barbara je nedavno izbacila pjesmu “Pogrešni”, a mnogi smatraju da su kadrovi ova dva spota poprilično slični. Tačnije, isti je kolor – dominira crvena boja, kao i određene scene u kojima su ljudi u “sjenci”.

Tviteraši tvrde da neki dijelovi iz Sanjinog spota neodoljivo podsjećaju na Barbarin spot, a pružili su i fotografije kao dokaz.

Fanovi su na mrežama upoređivali kadrove i kako su i sami rekli, sve im je bilo jasno.

(Express.ba)

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na Portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete od odgovornog urednika zahtijevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obavještenje o eventualnoj povrijedi, odnosno Vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, te lokaciju (tj. UR-L adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.

Najljubaznije Vas molimo da nas kontaktirate putem mejla na: boomportal@hotmail.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *