Korak ispred!

Sandra Rešić udarila na najpoznatiju ljubavnicu šeste sezone

Zvezdan Slavnić, napravio je pravu pometnju svojim učešćem u “Zadruzi 6”.

Prvenstveno zbog prekida dugogodišnje vanbračne zajednice sa nevjenčanom suprugom Anom, koju je ostavio kako bi uplovio u ljubavni odnos sa zadrugarkom Anđelom Đuričić, a potom i raskida sa njom zbog Aleksandre Nikolić. Međutim, taj raskid je bio kratkog daha, te se sa Anđelom ponovo pomirio.

Čitavu ovu hronologiju, prokomentarisala je rijaliti veteranka, Sandra Rešić, koja je kao i uvijek dala iscrpno viđenje ovog zamršenog odnosa.

-Ono što znam o Anđeli i poznavajući tipove muškaraca poput Zvezdana, to je d*pe i oko. Njih dvoje nikada neće ići zajedno. Anđela je neko ko je neurotičan. Njen piskav glasić nervirao je 90% ljudi u prošloj sezoni. Kada je shvatio onog momenta da Anđela uopšte nije tako slatka i da je u stanju da te juri 3 sata kako bi ti rekao nešto. Onda je tu Zvezdan krenuo da se hladi i pomislio je: “Au, brate šta sam uradio” – istakla je pjevačica.

-Sa druge strane imaš Aleksandru Nikolić koja je definitivno tip djevojke koja se sviđa takvim muškarcima. Ne pričam ja o braku i djeci, nego se samo sviđa. Oni bi voljeli da imaju te kokete uz sebe. Aleksandra je dala povratnu informaciju i Zvezdan je tu dobio nova krila. On bi se sada najvjerovatnije otresao Anđele. On je čak rekao da on ima kodekse i ne bi mogao to Anđeli da uradi. Pa ja ne znam kakvi su ti kodeksi, ako ja jučer u 9 ujutru uključim TV i vidim tvoj intimni čin u ujutru koje je za mene jedno obično iživljavanje nad jednom djevojkom. Jer ako si to tako učio o se*su, ja onda ne znam ništa o se*su ili sam ja budaletina. Onda ja gledam kako se ti od 9 do 4 popodne iživljavaš nad jednom djevojkom koja ima 24 godine – nastavila je Sandra.

-Zvezdan Slavnić nema trunku emocija prema Anđeli Đuričić. Ono što ga tu malo dira i tjera ga da se zatrese je Aleks Nikolić, ali ona je vrlo dobro svjesna da ako uđe u tu vezu sa Zvezdanom, postala bi gora od Dalile od prošle godine. Tako da ima još malo mozga. Anđela je za mene obična glupačetina – zaključila je Rešićka.

(Express/Srbijadanas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *