Korak ispred!

Sandra Afrika se vratila bivšem?

Pjevačica Sandra Afrika ranije je raskinula sa dugogodišnjim dečkom Aleksandrom Moskoljevićem Mikišom, a sada je sve iznenadila objavom.

Naime, ona je objavila veoma emotivnu poruku posvećenu bivšem dečku, te se čini da su se ljubavne iskre među njima dvoma ponovo probudile.

– Jedini koji je vjerovao u mene, jedini koji je uvijek bio tu za mene i kada nisam željela da bude tu on je bio… I kada sam željela da to bude neko drugi, ne on je uvijek bio tu iza mene i za mene, šta god ja uradila on je nesebično bio tu, uvijek me opravdavao a druge krivio. Jednostavno nikada nije dao na mene na nešto što smo stvorili, želim da ti se zahvalim na svemu što si uradio, što za mene što za nas, uvijek si nam želio dobro, što si tu svih ovih godina.. Neki eto tek tako zaborave neke stvari , ali ti ne. Hvala ti na svemu – napisala je Sandra i dodala:

– Čuvajte ovakve osobe , budite tu za njih uvijek i budite zahvalni. Nikada ne zaboravite tog nekog ko je tu za vas kada niko drugi nije – poručila je Afrika.

Estradnjaci.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *