Korak ispred!

ŠAKO POLUMENTA: S ovim spotom je probudio najdublje emocije u historiji muzičke scene

Pjevač Šako Polumenta važi za jednog od najpopularnijih i najtraženijih pjevača kako kod nas, tako i širom Evrope. Pjevač koji iza sebe ima velike hitove koji su ostavili duboke tragove u muzici, ali može i da se pohvali s bogatom kolekcijom muzičkih spotova.

Šako je uvijek bio korak ispred svojih kolega, uvijek svoj, drugačiji, pa je tako prije jedanaest godina snimio spot, danas veliki hit “Kako sam volio tebe” sa poznatim rediteljem Harisom Dubicom.

Tada se nije moglo ni naslutiti da će ovaj spot u budućnosti ostaviti dubok trag kod publike i probuditi one najdublje emocije. Danas kada živimo u vremenu gdje je ljubav ostalo samo slovo na papiru, Šako je to prikazao prije mnogo godina. Scena u spotu koja najbolje opisuje današnje godine jeste kada mali dečak u vozu pita majku ” Ko je ovo mama, a ona odgovara “Niko važan sine”, dotakla je kako sve pjevačeve obožavatelje, tako i one sa emocijama.

Šako Polumenta tokom svoje karijere uspio je da ostavi duboki trag, i da se upiše među legende muzičke scene, jer njegove pjesme i muzički spotovi ostaju za sva vremena kao dokaz da muzika živi i živjet će kroz neke nove generacije i vijekove.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *