Korak ispred!

Šako Polumenta izveo djevojku na binu, pa napravio HAOS na Malti (VIDEO)

Folk pjevač Šako Polumenta već 30 godina uživa enormnu popularnost i danas važi za jednog od najtraženijih pjevača, a to dokazuje i snimak sa Malte, gdje je pjevač po prvi put nastupio pred skoro hiljadu ljudi u jednom internacionalnom klubu.

Ekipa Granda bila je na pjevačevom nastupu na Malti, te se uvjerila da za karijeru nije dovoljan samo dobar glas, već i stas i osjećaj za atmosferu što Šako svakako poseduje, a gotovo svakodnevni nastupi su i dokaz za to.

-Pozdravite gromoglasnim aplauzom ovu divnu djevojku. Sad ćemo da zaigramo i zapjevamo kao nikad do sad– rekao je Šako, a zatim kleknuo ispred dame iz publike i zapjevao joj na uho.

Lavina emocija prostrala se klubom kada je Polumenta zapjevao svoje dobro poznate balade poput „Dišem za tebe“, „Pod sjajem ružičastih zvezda“, a svi iz publike su se naježili kada je otpjevao i Aldinov hit „Čaršija“.

Iako rijetko pjeva tuđe hitove, ponešen dobrom atmosferom Šako je otpjevao i nekoliko pjesama svojih kolega, a kako je izgledao njegov nastup na Malti, pogledajte u videu na početku teksta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *