Korak ispred!

REAGOVALO OBEZBJEĐENJE! Darko Lazić u alkoholisanom stanju pokušao da uđe u hotelsku sobu kod Džidže

Darko Lazić mrtav pijan spopadao je koleginicu Aleksandru Džidžu Stojković, pa je usred noći pokušao da joj upadne u sobu, što je spriječilo obezbjeđenje hotela u Sarajevu.

Ovaj neprijatni događaj desio se 2016. u hotelu u kome je bila smještena grupa pjevača među kojima su, između ostalih, bili i Lazićeva tadašnja supruga Ana Sević i pjevač Saša Kapor. Toga dana na televiziji Pink BiH snimale su se dvije emisije. U jednoj je gostovao Darko s Anom, dok su u drugoj gosti bili Dždidža i Saša Kapor. Svi oni su grupno bili smješteni u isti hotel koji se nalazio u blizini televizije, u centru Sarajeva. Ova tema pokrenuta je prošlog vikenda na snimanju jedne emisije, u kojoj je voditelj doveo Džidžu i Lazića pred svršen čin.

Oboje su se zbunili i nije im bilo svejedno što se ova tema potegla kada su oni u istoj emisiji. Dok je pjevačeva sadašnja vjerenica Barbara gledala u nevjerici i vidjelo se da joj nije prijatno što ovo sluša, Darko je pokušao da se opere tako što je rekao da on i Džidža nisu bili u istom hotelu, a Džidža ga je odmah demantovala rekavši da su bili u istom hotelu i da je bio pijan, pa se ne sjeća.

Džidžo, da li je istina da ti i Darko niste bili u najboljoj komunikaciji godinama – pitao je voditelj, na šta je kćerka Dragana Stojkovića Bosanca odmah ostala bez osmjeha.

– Ne – rekla je ona i pogledala upitno u Darka.

– Nikad u životu se to nije desilo – rekao je Lazić, ne znajući na šta je voditelj mislio.

Nijedno Sarajevo nije pokvarilo vaš odnos – pitao je voditelj.
– Mi smo bili u Sarajevu na snimanju jedne emisije – rekla je pevačica.
– Nismo bili zajedno u hotelu – pokušao je Darko da se opere.

– Bili smo zajedno u hotelu – potvrdila je Džidža.

– To su dezinformacije – dodao je Lazić.

Barbara, začepi uši! Darko je lupao noću Džidži na vrata – rekao je voditelj.
– Džidžo, kada sam ja tebi lupao na vrata – pokušao je folker ponovo sve da ospori.

– Nije on meni lupao na vrata – rekla je Džidža neuverljivo.
– Vidi, sigurno sam lupao, a i da ne znam. Ja se ne sjećam, je l’ bilo nešto – priznao je na kraju ipak Lazić.

– Darko je popio, bio je malo veseo, pa se ne sjeća – potvrdila je Džidža pomalo zagonetno.

– Mi smo bili pijani već na snimanju emisije, ne sjećam se ničega – rekao je.

Iako sada oboje šute i ne žele da se pokreće tema nemilog događaja od prije šest godina, izvor koji se toga dana našao u hotelu u Sarajevu kaže da je Lazić bio toliko pijan da nije znao gdje udara ni šta radi. On se ubio još na snimanju, a kako je tu bilo poveće društvo, Ana je otišla da spava, a on je nastavio da luduje, poslije čega je, umjesto pred vratima svoje sobe, završio ispred vrata koleginice.

– Darko je baš dosta pio, u to vrijeme se stalno napijao. Raspoloženje je bilo ludilo, ali niko nije očekivao da će da pokuca na Džidžina vrata i tražiti od nje se*s. Ipak je i Ana bila tu. On je manijački nasrnuo na njena vrata, galamio, lupao i udarao, bez osjećaja da su u hotelu, gdje ima još gostiju. Ona mu je govorila da ode, da mu neće otvoriti, a on je nastavio da udara u vrata. Da je upao unutra, on bi nju napastvovao garant. Bio je urnisan od alkohola. Obezbjeđenje je reagovalo. Zamolili su Darka da ode u svoju sobu. Sve to je čula i Ana, koja je odlijepila i sutradan je spakovala kofere i otišla iz Sarajeva bez Darka. Džidža ga je izbjegla ujutru i njih dvoje nisu imali kontakt sve do emisije u kojoj su se konačno suočili. Iako ona sada to poriče da ne bi produbljivala priču koja se odigrala prije nekoliko godina, jasno je da je te večeri doživela traumu od Darka. On nije bio svjestan šta je uradio. Poricao je sve i vadio na pijanstvo – ispričao je izvor Srpskog telegrafa.

Inače, na snimanju emisije oni su se prvi put sreli poslije incidenta 2016. Darkova sadašnja vjerenica Barbara je odlijepila kada je za ovo čula. Nije mogla da sakrije reakcije na priču o tome da je Darko hteo da ima odnose s Džidžom. Njena faca je sve govorila.

Poslije emisije pitali su Džidžu da kaže šta se tačno desilo, ona nije željela da zadire u tu temu i da priča o prošlosti:

– Ma ništa se nije desilo. Šalio se Medić. Nema šta da se komentariše – rekla je Džidža, dok se Darko ponovo ogradio pijanstvom:

– Svi smo bili pijani, ne sjećam se ničega, ali sigurno sam joj kucao na vrata ako se tako priča. To su bile lude godine!

(Express/republika)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *