Korak ispred!

RADA MANOJLOVIĆ SE KONAČNO UDAJE? Priča se da je pjevačica mjesecima u Harisovom rodnom mjestu, svi šuškaju o njihovoj svadbi!

Pjevači Rada Manojlović i Haris Berković godinama su u romantičnoj vezi.

Par je već šest godina u ljubavi, a tračevi o skoroj svadbi počeli su zbog njenog boravka u Gradačcu gdje živi mladi pjevač.

Neimenovani izvor tvrdi da pjevačica poslednjih mjeseci redovno boravi s Berkovićem kod njegovih roditelja i da su Rada i Haris navodno već razgovarali o svadbi s roditeljima i dobili podršku.

Pjevačica se nije oglašavala ovim povodom, ali je više puta do sada istakla da joj se ne žuri sa udajom.

“Moji su zadovoljni kada sam ja srećna, ne zamaraju me nekim formalnostima. Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak”, rekla je pjevačica ranije.

Podjsetimo, Rada se nedavno našla u centru skandala zbog priče kako ju je Kim Kardašijan iskopirala. Tim povodom pjevačica se oglasila na društvenim mrežama i prokomentarisala slučaj:

– Da rezimiram, poenta nije kopiranje, već pogađajte? U pravu ste, licemerje. Tako da, tim smješnim stvarima ko je šta obukao i kad ja se stvarno ne bavim, niti me dotiče. Ali, licemerje me i te kako dotiče, a ima ga i previše i to ne želim nikom više da tolerišem, pa makar ću im na ovaja način staviti do znanja da znam, ako me razumijete. Ovo je više pitanje duhovne satisfakcije – napisala je pjevačica tada, prenosi Kurir

Izvor: Haber.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *