Korak ispred!

Rada i Haris pripremaju svadbu: Različiti običaji prave im probleme

Rada Manojlović i Haris Berković riješili su da stanu na ludi kamen, ali različiti običaji im već prave probleme.

Pjevač Haris Berković je izgleda riješio da se ženi, pa je pitanje dana kada će zaprositi Radu Manojlović sa kojom je već neko vrijeme u ljubavnoj vezi. Međutim, problem se javio već na početku, a to su različiti običaji kojim pripada ovaj mladi par, pa ostaje pitanje gdje i na koji način će se svadba organizovati, prenosi Skandal.

Izvor je rekao da Haris jeste mlađi od Rade, ali da mu je postalo jasno da je vrijeme za svadbu i da do toga treba da dođe što prije.

NE VOLIMO DA DELIMO NAŠU INTIMU": Rada Manojlović otvoreno o vezi sa  Harisom i spekulacijama o njihovom odnosu - idjtv.com

– Pričao je sa Radom i ona je presretna, s tim što Haris ima u vidu da je Rada pravoslavne vjere i da će njen otac željeti da ispoštuju sve običaje u Četerežu, ali opet bi volio da se sve organizuje i u Bosni kod njega.

Kako je rečeno, Rada je Harisu rekla da ne brine ništa i da joj je najvažnije da svi budu sretni i zadovoljni, te da je najbolje rješenje da veselje bude u Beogradu gdje će svi biti ispoštovani, a Harisu svakako najviše znači to što sa Radom može da se dogovori oko svega.

(Express/skandal)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *