Korak ispred!

Prevario suprugu sa Anom Korać?! Evo šta je Darko Lazić rekao o vezi sa popularnom starletom

Ana Korać navodno je varala svog bivšeg dečka Filipa Mijatova sa pjevačem Darkom Lazićem.

Starleta je 2016. godine istovremeno bila i sa biznismenom iz Londona, koji sada iz osvete iznosi sav njen prljav veš, i sa pjevačem, koji je tada bio u braku sa Anom Sević. Koraćevoj se baš svidio Lazić i htjela je po svaku cijenu da bude sa njim, bez obzira na to što je tada bila u vezi sa Mijatovim.

-Ana je odlijepila za Darkom, a i ona se njemu svidjela. Sretala ga je nekoliko puta, dopao joj se njegov boemski način života i zacrtala je da bude sa njim kako zna i umije. Ona je tada bila sa Filipom, ali nije marila što će ga prevariti jer je bila očarana Darkom. Preko zajedničkih prijatelja su se upoznali, razmijenili brojeve i počeli da se dopisuju. Lazić u prvi mah nije želio da bude sa njom, ali je Koraćeva sve učinila da ga zavede.

Darka je Ana raspametila svojim umijećem u krevetu. Vidjeli su se samo nekoliko puta, ali uvijek je sve prštalo od strasti ali se on ubrzo vratio supruzi. Znam da je Ana bila sa Lazićem dok smo bili zajedno, ali se nisam ljutio jer mi je ona bila kombinacija, a ne ozbiljna veza. Jednom prilikom sam čitao i njihovu prepisku gdje su pisali kako im je bilo prethodnog puta – rekao je Filip i dodao:

-Za mene je ona prošlost, kao i sve vezano za nju. Želim da nastavim normalno da živim. Dokazaću da sam u pravu za sve što sam rekao Ani- završio je Mijatov.

Lazić, sa druge strane, tvrdi da nije bio sa starletom.

-Da sam stvarno bio sa Anom, to bih priznao. Ta naša navodna veza desila se prije nego što sam upoznao moju sadašnju vjerenicu Marinu, pa što ne bih priznao– pita se pjevač, zaboravljajući da je u tom periodu bio oženjen Anom Sević.

(express/ Alo.rs.)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *