Korak ispred!

Premijera nove pjesme: Armin Jusufović izdominirao u svom stilu !

Dugo očekivana balada koju je mladi bh. izvođač već neko vrijeme spremao za svoju publiku, danas je napokon ugledala svjetlost dana. Autorsku pjesmu pod naslovom ”Potrebna”, popularni mladi pjevač Armin Jusufović konačno je predstavio svojim fanovima koji su je sa nestrpljenjem očekivali.

U saradnji sa Filmark produkcijom iz Tuzle, ovo je još jedan u nizu muzički spot mladog pjevača sjajnog glasa. Redatelj Sulejman Muratović, producent Filmark produkcije Ilijas Jahić i menadžer Amel Halilović, zajedno sa PR Slađanom Josipović i ostalim članovima tima potrudili su se prenijeti poseban glamurozni sjaj muzičkog spota.

Armin Jusufović nam otkriva kako je bilo na snimanju pjesme i kakve reakcije očekuje.

-” Snimanje je uprkos svim mjerama prošlo u najboljem redu. Držali smo se propisa i sve je prošlo u najboljem redu, a po mom skromnom mišljenju ovo će biti jako emotivan i lijep spot kojeg smo realizirali u Hotelu President. Zbog trenutne situacije sa korona virusom, jako mi je žao što premijeru pjesme nismo u mogućnosti organizovati uživo u nekom objektu i čuti i vidjeti zapravo istinske utiske publike. Iskreno se nadam da će pjesma pronaći put do moje publike i najvažnije da će biti često slušana. ” – navodi Armin.

Armin trenutno iza sebe ima tri pjesme sa muzičkim spotovima. Prvu pjesmu pod nazivom „Bezgrešan“ snimio je 2017. godine a pjesma je pobrala sve simpatije publike koja je nakon završetka takmičenja s nestrpljenjem očekivala prvi potez u karijeri ovog mladog pjevača. Za pjesmu „Tuđa volja“ koja je izašla 2020., tekst potpisuje svima poznati kantautor Bane Opačić.

Amin Jusufović je bosansko-hercegovački pop-folk pjevač. Rođen je 11. aprila 2001. godine u Tuzli. Javnosti je postao poznat učešćem na takmičenju Zvezde Granda sezona 2017/2018., a mentor mu je bila Marija Šerifović sa kojom je i nakon takmičenja u prijateljskim odnosima. U finalu takmičenja osvojio je šesto mjesto. Trenutno je pod okriljem menadžera Amela Halilovića i Filmark produkcije iz Tuzle.

Da vrijedno radi pokazuje i ova nova ljubavna balada koju poklanja svojoj publici. Ovaj put je u pitanju autorska pjesma jer kako i sam kaže, vrijeme je da pored glasa pokaže i drugu stranu svog talenta- umijeće lijepe riječi.

Izvor: Expresstabloid.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *